דלג לתוכן
|
המוצר חסר במלאי! רוצה לקבל עדכון כשהוא חוזר?
לובשות קהיקו גם בחורף

לובשות קהיקו גם בחורף

לראשונה בקהיקו קולקציית לאונג' מפנקת

קולקציית לאונג׳ ראשונה וייחודית לקהיקו שכבר הרבה זמן רצינו לעצב לכן.
הקולקציה מורכבת מפריטי בייסיק מדוייקים ונכונים, שיהיה לך קל וכיף לסגנן עם פרטי חורף נוספים ואהובים שכבר יש לך בארון.
הגזרות המדויקות מאופיינות בקווים נינוחים לצד הגוף, כאלה שתהני ללבוש מבוקר עד ערב, בבית או בחוץ. הקולקציה ממשיכה את קו הריזורט הקייצי ומשלבת בתוכה פריטים שתהני ללבוש בחופשת הסקי הקרובה, בבית, לקפה עם חברות ולאחר הצהריים עם הילדים.
הגוונים שנבחרו לקולקציה גוונים טבעיים ועל זמניים האופייניים לקהיקו: חומים טונאלים, ירוק יער ולבן טהור.


גוונים טבעיים ועל זמניים. גווני החום של קולקציית החורף

הבחירה של בד 100% כותנה פרנץ טרי הותאמה לאקלים המקומי. זהו בד בדיוק בעובי המתאים לחורף הישראלי, לא עבה ולא דק מדי וכמובן ללא תוספות של חומרים סינטטיים. הבד נצבע בעבודת יד בצבעים ידידותיים לסביבה. בשיטה הזו אנחנו משתדלות להפחית מעט מהפסולת הנוצרת בתהליך הצביעה ומצמצמות את השימוש במים וכך אנו ממשיכות את הקו הידידותי לסביבה של קהיקו.

 


 


כל הקולקצייה עשויה 100% כותנה

אז מה יש לנו בקולקציה?

מכנסי טרנינג ב-3 גזרות: גזרה קלאסית וקרובה לגוף, גזרת בויפרנד עם אקסטרה בד וגזרה רחבה וסופר שיקית. אליהם תוכלי להתאים את אחד משלושת הסווטשירטים שלנו: “הונו” בגזרה קלאסית עם צווארון גבוה ומראה מהודק, “ריץ'” בגזרה סופר כיפית ונעימה עם רוכסן ו- “הפינס” בגזרה קלאסית עם צווארון עגול והדפס מקורי.

 !Winter Loungewear As Seen On You


 


 

ולא שכחנו לפנק גם את כפות הרגליים!

ביבוא בלעדי מקליפורניה אנחנו שמחות לארח את הגרביים של המותג LE BON SHOPPE. המותג שם לעצמו למטרה לעצב פריטים איכותיים אשר יחזיקו מעמד וישמשו אותך לשנים רבות ומעודד צריכה איכותית על פני צריכה כמותית. אספנו עבורכן מבחר של גרביים בצבעים על זמניים ובמראה נהדר שהולך עם הכל: סניקרס, כפכפים ומגפיים ומתאים לכל עונות השנה.


גרביים של המותג le bon shoppe



חזרה לבלוג

מימוש נקודות לחברי המועדון

Ab1649nu678
Loyalty !כדי להרוויח יותר KAHIKO לחצי כאן והצטרפי למועדון